MERGEȚI CU COPIII SĂ DESCOPERIȚI LUMEA


HARTA MONDIALĂ EDUCATIVĂ

Îți pasă să dezvolți cunoștințele copiilor tăi? Harta de călătorie INSPIO vă va ajuta în acest sens.
Pe lângă faptul că este un decor frumos care va însufleți orice cameră pentru copii, va oferi și oportunități nesfârșite de a explora diferite părți ale lumii. Vor învăța copiii ce animale trăiesc pe continente sau ce mijloace de transport pot ajunge acolo.
Începeți o călătorie în jurul lumii cu copiii și duceți-i să descopere necunoscutul..



DEZVOLTĂ FANTEZIA ȘI CREATIVITATEA COPILULUI

Chiar dacă vă aflați în camera copilului dumneavoastră, puteți merge într-o aventură.. Cunoașteți continentele, animalele, călătoriți cu diferite mijloace de transport și imaginați-vă cum arată probabil acolo.
Creați împreună povești de călătorie, vorbiți și arătați-le copiilor cât de frumoasă este lumea noastră!

ATRAGE ATENȚIA DE LA PRIMA VEDERE

Vrei să le arăți copiilor cât de mare este lumea noastră? O hartă a lumii pentru copii este garantată pentru a-i convinge de asta.
Harta măsoară 127 × 198 cm și o puteți plasa oriunde – la nivelul înălțimii copiilor dvs., deasupra patului sau oriunde vă cere peretele creativitate și inspirație.
Animalele și vehiculele sunt lipite separat.. Baloanele pot zbura peste Oceanul Arctic, dar și acolo unde le puteți aranja împreună cu copiii. Puteți chiar să le lipiți de mai multe ori. :)

ESTE ADECVAT PENTRU DIFERITE LOCURI ȘI SUPRAFEȚE

Aveți un perete cu suprafață de tencuială granulată în camera copiilor? Nu vă faceți griji că autocolantele de perete nu se vor lipi. Autocolantele textile INSPIO sunt potrivite și pentru tencuiala cu o suprafață mai aspră.. Le puteți lipi cu ușurință și pe mobilă.
La INSPIO, am încercat să lipim autocolante pe diverse tencuieli, pentru a ne asigura că funcționează cu adevărat. Rezultatul experimentului este că autocolantele se lipesc de fiecare perete și chiar le puteți lipi de mai multe ori.

AUTOCOLANTUL ESTE LA ATINGERE FIN ȘI PLĂCUT

Și călătoria cu degetul pe hartă poate fi, de asemenea, o experiență. :) Autocolantele sunt plăcute și moi la atingere, ele cer cer să le atingi. Copiii vor fi bucuroși să vă arate animalele care trăiesc de cealaltă parte a lumii. De asemenea, dezvăluim că nu contează deloc dacă prind autocolantul cu mânuțele murdare. Autocolantele textile INSPIO sunt practice și se pot spăla cu apă.

HARTĂ MONDIALĂ PENTRU AVENTURIERI MICI ÎN DIFERITE CULORI

Ai o cameră în nuanțe neutre sau pereții tăi strălucesc cu culori? Alegeți dintr-o varietate de modele colorate de hărți ale lumii de călătorie pentru copii.
Harta este disponibilă în tonuri de maro moale, albastru sau verde și completată de frumoase culori pastelate de animale și vehicule. Copilul tău se va îndrăgosti imediat de ea.

Harta de călătorie INSPIO trezește aventurierii care vor dori să călătorească în lume ca și părinții lor!


Aveți acasă autocolante de perete INSPIO? Trimiteți-ne câteva fotografii pe info@inspio.ro. Suntem bucuroși să ne inspirăm :)


Distribuiți acest articol prietenilor dvs