Camera ZÂNELOR perfectă pentru copii

Colecția ZÂNE INSPIO

Am creat un set complet de decorațiuni pentru dvs., care va decora întreaga cameră. Ne-am gândit la toate. Bile pe perete, un metru pentru copii, afișe pentru poze, cărți foto, o literă majusculă în funcție de numele copilului tău, steaguri și multe altele … Decorațiunile sunt imprimate pe un plastic durabil. Acasă, le tăiați cu foarfeca și le atașați de perete, le încadrați sau le spânzurați. Puteți să le schimbați locul în timp sau să le folosiți din nou. Vedeți totul mai jos în colecția ZÂNE INSPIO.

CUM A APĂRUT

1. CAMERA GOALĂ

Așa arată când începe fiecare dintre noi. Avem un perete alb, un pat și ideea unei camere super aglomerate și perfect potrivite. Nici-o greșeală, totul este în regulă. O singură culoare se va îmbina perfect cu camera și în același timp va arăta foarte luxos. Și, desigur, va fi ieftin. Nu este deloc o idee proastă, este rezonabilă și am decis să vă ajutăm să realizați acest lucru.

2. PROIECTAREA ESTE DEJA ÎN COMPUTER

Ne-am distrat un pic cu zânele. S-ar putea crede că a face zâne roz este o jucărie. Dar câtă culoare roz, ce roz și mai ales pentru ce fete mari va fi? În cele din urmă, ne-am înțeles în birou și rezultatul îl puteți găsi mai jos.

3. IMPRIMĂM PENTRU PRIMA DATĂ

Atâta pregătire pentru a ajunge aici. După imprimare, se va arăta ce a funcționat și ce nu. Undeva, o altă culoare lovește, undeva o altă dimensiune, iar apoi o ajustăm și o reglăm fin, astfel încât să fie așa cum ne-am dorit. Această parte este întotdeauna cea mai interesantă. Dar de data aceasta s-a dovedit a fi numărul unu. Adică aproape. Mai avem încă loc, așa că am proiectat cartonaşe pentru primele şedinţe foto. Le puteți vedea mai jos.

4. CONTROLĂM IMPRIMAREA, MERGEM SĂ TĂIEM ȘI SĂ COMPLETĂM

Este întotdeauna o surpriză pentru noi să vedem decorul în realitate. Ideea este clară, dar atunci când se face decorul, este minunat. Mai ales când ne plac culorile. Apoi ne laudăm cât de frumos am conceput-o, cât de frumos a funcționat totul. Dar așteptăm cu nerăbdare să vă arătăm dumneavoastră și ce o să spuneți dumneavoastră.

5. CE TOTUL ESTE DE FAPT ACOLO ?

Detaliile fotografiilor și descriere pot fi găsite mai jos, dar pe scurt setul de decorațiuni include: 80 de bucăți de bile, 2 afișe cu zâne 30×20cm, 3 afișe cu zâne 10×15cm, metru pentru copii de până la 150cm (aproximativ 13 ani), are inele pregătite pentru fotografii, litera mare la alegere dumneavoastră, 4 zâne pe care le puteți pune pe perete sau mobilier, fereastră sau ramul patului. Una are o înălțime de până la 60 cm. Apoi, acolo veți găsi steaguri pentru a crea o ghirlandă, gene negre pentru cochete mici, 5 stele pe care le puteți agăța undeva, fie în fereastră, fie pe marginea oglindei, ca și noi, și în cele din urmă, un set de cartonașe pentru ședințe foto cu diverse texte, ca de exemplu: ,,Astăzi se va îmbrăca astfel…,,

6. ADĂUGĂM ÎN CAMERĂ ȘI COROANA OGLINDĂ

Colecția ZÂNELOR INSPIO conține o mulțime de alte accesorii, dar oferim și câteva specialități și am reușit să le reglăm aici. Coroana oglindă a completat frumos locul de pat, multor fete le place să se privească. Au și la ce. Și stelele din colecție ne-au decorat frumos oglinda.

7. COMPLETĂM NUMELE DIN AUTOCOLANTE

O literă mare pe perete în cameră este suficientă, dar puteți adăuga și restul numelui. În ofertă avem și autocolante, aici am adăugat frumos numele SOFIA. Simpla culoare negră a completat frumos peretele, deja frumos.

8. COROANE OGLINDĂ MICI

Am decis să plasăm o pereche de coroane oglindă între bile. Bilele au prins viață și strălucesc frumos pe perete. Când vine vorba de zâne, coroanele aparțin cu siguranță acolo.

CE GĂSIȚI ÎN SET?


80 bile

Un set de bile în nuanțe în funcție de colecția selectată și cu textură. Le puteți folosi în mod repetat. Sunt fabricate dintr-o folie specială autoadezivă.

Două imagini mari

Cu dimensiunea 40×30cm. Arată luxos.

Trei imagini mici

Cu o dimensiune de 10×15cm, le puteți introduce în orice ram. Trei zâne drăguțe completează magia din cameră.

Metru pentru copii

Pe metru pui prima fotografie a bebelușului tău și apoi următoarea pe măsură ce crește. Copiii cresc foarte repede. Amintiți-vă cu timpul cât de mic și ,,cuminte,, copil era.

Steaguri

Ghirlanda din steaguri umple frumos spațiul. Unde o legi? Un perforator obișnuit este suficient pentru a face câteva găuri frumoase. Acum a rămas să alegeți doar culoarea șnurului.

Ochișorii care dorm

Fiecare mamă care are o mică prințesă cunoaște acest decor.

Zâne pe perete

Trei zâne uimitoare pe care le poți atașa pe perete, mobilier sau să le agățați în cameră. Au și aripi, noi le-am prins de pat. Decorație 3D pe care îi poți schimba locul.

Litera mare

Numele fiecărui copil este important. Vom face prima literă a numelui pe măsură pentru dvs. Nu uitați să-l scrieți într-o notă. Dacă uitați, vă vom suna și vă vom întreba.

Steluțe

Cinci stele mici completează spațiul gol. Cel în care nu se mai potrivește nimic, dar cumva lipsește ceva. Chiar și astfel de lucruri mici trebuie gândite. Aceste stele ne-au însuflețit frumos coroana oglinzii, dar dumneavoastră de exemplu, puteți avea o perdea albă sau o fereastră.

Cartonașe pentru fotografiere

  • ,,M-A ÎMBRĂCAT TATA,,
  • ,,NU AM FOST EU,,
  • ,,CEL MAI FRUMOS ZÂMBET DIN LUME,, – si multe altele. Fotografierea poate începe.

Zâna mare

Acest accesor nu se va pierde în cameră, va reînvia fiecare perete și va fi excepțional de la sine. Are o înălțime de 60cm.

Banda adeziva pe ambele părți

Odată cu decorul, vă vom trimite o bandă adezivă pe două fețe, cu care veți atașa decorațiunile exact acolo unde doriți.

Articolul a fost scris pentru dvs. de Slávka


Distribuiți acest articol prietenilor dvs