INSPIO.RO RECENZII


SATISFACȚIA CLIENȚILOR CARE AU CUMPĂRAT PRODUSE PE LA INSPIO.RO


TĂBLIȚĂ PERSONALIZATĂ

Recomanda cu mare drag, sunt foarte serioși și foarte rapizi in 2 zile mia ajuns comanda. Mulțumesc frumos Inspio.ro

Fonte: Trusted Shop

AUTOCOLANT URSULEȚ CU INIMIOARĂ ȘI STELE

Fetita mea este foarte incantata de camera ei viu colorata. Sunt și frumoase și de calitate. Recomand!

Fonte: Trusted Shop

Animale de pădure cu baloane în culori maro

Recomand cu mare drag. Autocolante se lipesc foarte usor, exact ca in video. Se pot dezlipi de pe perete fara sa fie afectata lavabila si daca se unesc accidental intre ele se desfac foarte simplu. Merita totii banii.

Fonte: Trusted Shop

TĂBLIȚĂ DIN DRAGOSTE

Vă mulțumesc frumos inspio.ro! Soțul a fost foarte încântat de cadou. Tăblița este foarte frumoasă, sunt foarte satisfăcută! Mulțumesc și recomand cu încredere.

Fonte: Facebook

CAMERĂ AMENAJATĂ CU URSULEȚI DE LA INSPIO

Nici nu am crezut că se poate amenaja camera copilului atât de ușor și atât de frumos cu aceste autocolante. Sunt de calitate și foarte frumoase. Vă multumesc INSPIO, sunteți serioși, rapizi și super!
Fonte: Facebook

PRINȚEĂ CU UNICORN DE LA INSPIO.RO

Vă mulțumesc Inspio! Fetița încântată și eu satisfăcută! Aplicare foarte ușoară, chiar și pentru fetița mea. Sunteți SUPER, recomand cu încredere!

Fonte: Facebook

MULȚUMIM DE ACEST METRU PE PERETE

Sunteși de nota 10!!! Copilul cu nerăbdare așteaptă să crească mare :) Fiecare zi a devenit un rituat de măsurare. Aveți idei de produse superbe! RECOMAND!

Fonte: Facebook

ACEASTA ESTE BUCURIA FIECĂRUI COPIL

Inspio, vă mulțumesc nespus de mult de aceste autocolante și vă recomand cu încredere! Când va crește copilul mai mare, cu singuranță voi comanda și alte autocolante de la dumneavoastră!!!

Fonte: Facebook

Sunteți interesați de produsele noastre? Aruncați o privier la fotografiile de la clienții noștri din toată Europa. Realizăm fiecare produs din catalogul nostru cu dragoste și bucurie.


Distribuiți acest articol prietenilor dvs