Lumea pe tabloul tău - INSPIO Pădure

COLECȚIA INSPIO PĂDURE

Am creat pentru tine un set uniform de decorațiuni, care vor decora întreaga cameră. Ne-am gândit la toate. Bile pe perete, contorul pentru bebeluși, afișe, cartonașe foto, litere majuscule cu numele copilului, steag și multe altele … Decorațiunile sunt imprimate pe autocolante durabile din plastic. Acasă, așezați-le și fixați-le de perete, încadrați-le sau agățați-le. Le puteți muta în timp sau le puteți folosi din nou. Vedeți tot ce este mai jos în colecția INSPIO LES.

CUM APARE

1. DE PE HĂRTIE DIRECT ÎN CALCULATOR

Am desenat pe hârtie ceea ce ne-ar plăcea să avem în cameră și am proiecat-o. A fost creat un concept frumos de decorațiuni. Dar cum să le conectăm? Până la urmă, nu totul poate fi turcoaz. Ne-am dorit un decor neutru, potrivit atât pentru băieți cât și pentru fete. Animalele din pădure au fost alegerea potrivită. Dar de unde să le obținem?

2. CUM SĂ POTRIVIM TOATE ASTEA?

Nu ar trebui să fie prea copilărești, nici reali. Trebuie să le placă celor mici și pentru cei mai mari nu trebuie să fie copilăroase. Și ce este real și pictat? Din fericire, o avem în echipa noastră pe Ľubka, care, deși o ascunde cu succes, dar pictează frumos. Și aici o aveți. În deplină desfășurare

3. ANIMALELE PICTATE COMPLETEAZĂ CONCEPTUL

Aici deja creăm cu fantezie. Am scanat tablourile și le-am adăugat la graficele pregătite pentru tipărire. Am adăugat fundaluri, am adăugat verde la maro, copaci și alte câteva idei bune. Am adăugat opțiunea de a insera o fotografie cu bebelușul pe metru, am adăugat coroane de copaci în câteva bile. În altă parte, am ajustat fundalul la mai multe culori și am însuflețit steagurile cu animale. Totul trebuie să se potrivească impreună.

4. PRIMA DATĂ PRINTĂM

Atâta pregătire pentru a ajunge aici. După printare, se va arăta ce a funcționat și ce nu. Undeva apare o culoare diferită, undeva o altă dimensiune și apoi o ajustăm și o reglăm în așa fel încât să fie așa cum ne-am dorit. Această parte este întotdeauna cea mai interesantă. Dar de data aceasta s-a dovedit la nota zece. Adică aproape. Mai avem loc, așa că am proiectat cartonașe foto. Le puteți vedea mai jos.

5. CONTROLAM PRINTAREA, APOI DECUPĂM SI COMPLETĂM

Este întotdeauna o surpriză pentru noi să vedem decorația în direct. Ideea este clară, dar când decorarea este făcută, este minunată. Mai ales când ne plac culorile. Apoi ne-am lăudat cât de frumos l-am proiectat, cât de frumos a fost totul. Dar noi așteptăm cel mai mult la opinia voastră.

6. CE CONȚINE DEFAPT ÎN TOTALITATE?

Fotografii și descriere detaliate pot fi găsite mai jos, dar pe scurt setul de decorații include următoarele: 80 de bucăți de bile în nuanțe de turcoaz, 2 afișe cu animale 30 × 20cm, 3 afișe cu animale 10 × 15cm, contorul pentru copii până la 150 cm (aprox. 13 ani) , a pregătit inele pentru fotografii, o majusculă la alegere, 5 animale pe care le puteți pune pe perete sau mobilier, fereastră, rama patului. Apoi veți găsi steaguri pentru crearea ghirlandelor, 4 păsări pe perete, o mască de vulpe pentru un carnaval sau doar o garnitură de joc pentru Nu te supăra frate, astfel încât să vă puteți juca într-o încăpere nouă ca familie și, în final, un set de cărți mari, cu diverse texte pentru fotografie. , cum ar fi: "azi ma îmbrăcat tati…”,

7. A VENIT AUDITUL DIN CELE MAI ÎNALTE LOCURI

Avem trei copii care umblă la muncă cu mamele lor. Prin urmare, produsele noastre sunt supuse unui control strict și fără compromisuri. Fără decență, fără pretenții și fără economie. Ei văd, își exprimă imediat părerea, prind, ghemuiesc, aruncă sau doar mușcă. De data aceasta am reușit.

8. PREGĂTIT DE POZE

Ar trebui să fie mai ușor aici, doar… Știm deja cât de frumos arată, cum merge bine unul cu celălalt și acum vine cea mai grea parte. Afișarea prin fotografii vouă. Clienților noștri. Dar noi reușim. Acest decor pentru camera copiilor vă va surprinde plăcut și așteptăm deja cum vă va plăcea și dumneavoastră.

CE GĂSIȚI ÎN EA


80 DE BILUȚE

Setul de biluțe în nuanțele conform colecției alese cu textură. Le puteți folosi repetat.

DOUĂ TABLOURI MARI

Cu dimensiuni 40×30 cm. Dau impresia de lux.

TREI TABLOURI MICI

Cu dimensiuni 10×15 cm le veți introduce în orice ramă. Trei anmăluțe plăcute îți vor completa pădurea în cameră.

CONTORUL DE COPII

În metru vei introduce prima fotografie a copilului d-vostru și în continuare altele, după cum va crește.Copii cresc înt-adevăr repede. Vă veți aduce aminte cu timpul, cât de mic, si „cuminte“ a fost acest copil.

STEAGURI

Girlanda de steaguri va completa frumos spațiul. Unde o veți lega? Pentru găuri frumoase vă ajută găuritor de hârtie. Doar să alegi, ce culoare va avea șnurul.

PAD DE JOCURI

Toată lumea știe acest joc, este pentru tineri și bătrâni și a trebuit să-l adăugăm la set. Figurinele și cubul nu sunt incluse.

ANIMALE PE PERETE

Cinci animale pe care le poți atașa de perete, mobilier.

MAJUSCULĂ

Numele fiecărui copil este important. Vom face inițiala pe măsură. Nu uitați să o scrieți într-o notă. Dacă uitați, vă vom suna și vă vom întreba.

PĂSĂRELE

Patru păsări minuscule vor completa frumos un spațiu gol în care nu se va potrivi nimic altceva, sau ceva lipsește pur și simplu. Chiar și astfel de lucruri mărunte trebuie gândite.

CARTONAȘE PENTRU POZE

  • „M-A ÎMBRĂCAT TATI“
  • „NU AM FOST EU DE VINĂ“
  • „CEL MAI FRUMOS ZÂMBET DIN LUME” – și multe altele. Ședința foto poate începe.

MASCĂ

Toată lumea se juca ca animaluțele. Masca de vulpe nu se va pierde cu siguranță.


Distribuiți acest articol prietenilor dvs