NOUA COLECȚIE FOREST DEJA ÎN VÂNZARE

LUMEA PĂDURII MAGICE LA TINE ACASĂ

Știați că nu doar prezența în natură, ci și vizionarea naturii în tablouri și videourilor are un efect pozitiv asupra sentimentelor, gândurilor și corpului nostru? Prin urmare, am decis să aducem o atmosferă de bunăstare și relaxare în casa ta.
Imaginați-vă că aveți o pădure frumoasă chiar pe perete acasă, plus animalele de pădure adorabile, care arată ca pictate manual…


AUTOCOLANTE ÎN ACUARELĂ DE LA INSPIO

Colecția Forest – Lumea pădurilor constă din autocolante, ale căror originale au fost pictate manual și apoi digitalizate. Pictura în acuarelă în combinație cu folia noastră textilă arată ca o adevărată operă de artă pe perete. Oh, și acea senzație călduroasă la atingere

Colecția Forest – Lumea pădurilor, este creată cu sentiment și gândire până la ultimul detaliu, pentru a ieși în evidență și a crea frumusețe.

UN AUTOCOLANT CARE SE POATE APLICA ÎN FIECARE CAMERĂ

Autocolantele din colecția Forest – Lumea pădurilor sunt potrivite pentru fiecare cameră. Vă recomandăm să plasați Iepurași jucăuși cu căprioare în pădure mai ales în camera copiilor. Aduceți pădurea magică în camera celui mic și lăsați imaginația copiilor să circule liber. Pădure sub lumina lunii sau copacii de mesteacăn cu păsări se remarcă și în alte camere – în dormitor sau în sufragerie.

REÎNVIAȚI PERETELE ÎN 3 PAȘI SIMPLI

Pregătește rolul de autocolante. Părțile individuale sunt lipite separat, deci gândiți-vă unde și cum doriți să plasați autocolantul.

Treptat lipiți autocolantul pentru a se potrivi perfect peretelui.. Ați greșit și doriți să mutați autocolantul în altă parte? Nu este o problemă – autocolantele INSPIO sunt refixabile.

Arătați cum arată pădurea dvs. recent creată. Trimiteți-ne câteva fotografii a operei dvs. – vom fi bucuroși să ne inspirăm dar să-i inspirăm și pe ceilalți.


Aveți acasă autocolante de perete INSPIO? Fotografiile le puteți trimete la info@inspio.ro :)


Distribuiți acest articol prietenilor dvs