Tăblițe pentru nou-născuți și bebeluși cu date despre naștere, Expediem în 24 de ore.

DE CE SĂ ALEGEȚI TĂBLIȚELE NOASTRE INSPIO PENTRU BEBELUȘI?

  • Tăblițele sunt cu adevărat tăblițe Dibond™;
  • Dimensiunea 40×30 cm
  • Le creați singur
  • 6600 de variante
  • Fotografia bebelușului tău pe tăbliță
  • deja peste 13 mii în toată Europa

CUM ESTE PRIMA ZI PENTRU MAMA ȘI COPILUL EI?

Fiecare mamă cunoaște sentimentul când a trebuit să întrebe pentru prima dată de copilul său nou-născut la spital. Dintr-o dată nu mai este protejat și nu știm unde este. Până acum am știut exact. La urma urmei a fost cu noi. În abdomen. Dar în această zi „D”, s-a schimbat. Este cea mai importantă și în același timp înfricoșătoare zi pentru fiecare mamă. Pentru prima dată, eliberăm acest omuleț în lume. Din fericire, așteaptăm cu nerăbdare bebelușul și fața aceea dolofană și încrețită, încât nici nu ne dăm seama. Așa ar trebui să fie. Și așa este corect. Nașterea unui bebeluș „bombardează fericirea”. Toată lumea sărbătorește și numai mama știe răspunsurile la primele întrebări care îi interesează pe toți.

  • Este sănătos?
  • Este bine?
  • Băiat sau o fată? (chiar și astăzi poate fi o surpriză)

CUM SE VA NUMI?

Fiecare mamă ar trebui să aleagă numele cu inima, dar și cu mintea. La urma urmei, este un cuvânt pe care acest omuleț îl va asculta toată viața. Potrivit cercetărilor, numele afectează modul în care arătăm sau ce stil de rochie sau coafură alegem la vârsta adultă. Indiferent dacă acest lucru este adevărat sau nu, ar trebui să ținem cont de acest lucru și să alegem în mod conștient un nume pentru care copilul să fie mândru alături de noi. Cele mai populare nume de fete din Slovacia în 2018 au fost Sofia, Ema și Nina. Cele mai populare nume pentru băieți sunt Jakub, Adam și Michal. Așadar, dragi mame, alegeți cu dragoste. Vom scrie apoi pe tăbliță numele frumos al bebelușului dumneavoastră și veți putea alege dintre 16 culori, șase fundaluri și 23 de imagini.

CÂT CÂNTĂREȘTE?

Greutatea bebelușului este prima dată pe care noi mamele nu o vom afecta. O competiție secretă pentru mame unde nu există câștigător. Fie că bebelușul are cinci kilograme sau cântărește 3250 g, suntem mândri de acest număr, deoarece acesta este ceea ce caracterizează bebelușul în ziua nașterii acestuia. Este prima dată reală. Pentru un nou-născut, acesta este numărul care îl va însoți în primii câțiva ani. Fie că la medic, fie în timpul conversațiilor cu mamele, cum s-a născut. Și faptul că nu a fost ușor va fi cu siguranță confirmat de toată lumea. Indiferent dacă copilul avea 3 sau 5 kg. A fost frumos și greu să mă descurc în același timp. Ei bine, să fim sinceri. Greutatea bebelușului nu este doar numărul lui, ci și al nostru. Câte kilograme avem mai puțin după naștere? Cu cât bebelușul este mai mare, cu atât mai puțin arată cântarul :-) Mamele gemenilor câștigă de două ori :-)) Pur și simplu este un număr important. Prin urmare, vom scrie greutatea bebelușului dvs. pe tăblița de naștere. La urma urmei, datele despre nașterea unui copil sunt exact ceea ce trebuie să fie pe tăblița pentru un nou-născut. Și este, de asemenea, un premiu „secret” pentru mama :)

CÂȚI CENTIMETRI ARE?

Imediat după greutate, toată lumea întreabă de lungime. Bebelușii sunt diferiți. Unii sunt lungi și slăbuți, alții mici și dolofani. Nou-născuții au între 30 și 55 cm. Unii sunt recordmani, dar majoritatea au aproximativ 48 cm. Dacă un copil are mai puțin decât alții, nu este nevoie să vă faceți griji. Majoritatea copiilor o compensează până la aproximativ un an, toți copiii sunt unul ca altul. Lungimea este influențată de părinți, strămoși, dar și de timpul în care s-a născut bebelușul. Deodată se cere mai devreme în lume, iar apoi bebelușii sunt mai mici. Dar ați încercat vreodată să vă amintiți cât este 48 cm? Fiecare mamă își amintește din când în când. Cele mai mici bode, erau mari. Bebelușii cresc până la 4 cm pe lună în primele luni. Deci nu vă faceți griji. Într-o clipă va fi real o femeie sau un bărbat. Și apoi tăblița pentru nou-născut vă va reaminti cât de mic era copilul. Și atunci veți vedea ce a crescut din el.

DAR CUM SE SIMTE MAMA?

Odată ce toată lumea știe cum se numește personajul principal, cât cântărește și ce lungime are, este timpul pentru mama. A fost dificil, obositor, uneori înfricoșător și, cel mai important, incert. Dar la sfârșitul zilei, toate mamele noi expiră, că totul este în regulă. Bucuria bebelușului va copleși foarte mult toată durerea și, brusc, există în lume o mamă nouă, obosită, dar fericită. Deci doar marginal. „Ce mai faci?” Ei bine, desigur, totul este în trecut și acum începe o nouă etapă a vieții „noastre”. Kinderul cu surpriză este deja dezambalat și cu capul sus în noi experiențe.

DE CE ESTE IMPORTANTĂ TĂBLIȚA DE LA NAȘTERE?

Este un cadou frumos în camera copiilor, o placă memorială pentru copil, dar mai presus de toate este și un premiu pentru mamă. La urma urmei, cine ar înțelege mai mult ce date importante scriem pe tăbliță decât însuși mama. Nașterea unui copil este cel mai firesc lucru, dar nu este evident pentru nici-o mamă. La urma urmei, este o „mică minge de fotbal” care trebuie să iasă afară :-) Și nu există drum înapoi :-))) Deci, mame drăguțe, mămici și mămicuțe, suntem uimitore și am reușit. De asemenea, puteți oferi tăblița bunicilor, soției dvs. sau ca cadou pentru botezuri. Este un cadou personal frumos care va surprinde pe toată lumea.

Articolul a fost scris pentru dumneavoastră de Slávka


Distribuiți acest articol prietenilor dvs